JBVastgoedkeuring

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Met ruim 20 jaar ervaring in de woningbouw mag JBVastgoedkeuring zich ervaren noemen. Alle fasen in de woningbouw doorlopen van fundering tot oplevering van woningen. 

Mijn Grote Passie is Energiebesparing!

Bij mij kunt u terecht voor uw energielabel maar ook als u gewoon wilt weten waar u staat met de energiezuinigheid van uw woning en welke toepassingen u kunt hanteren voor het besparen van energie in uw woning. Ook kan ik adviseren welke toepassingen gebruikt kunnen worden om het energielabel van uw woning naar een hoger level te tillen.

Kortom, Voor een energielabel en / of een Maatwerkadvies gericht op ├║w woning bent u bij mij aan het juiste adres!


Wat mag u van mij verwachten bij een bouwkundige keuring?

Of het nu om de kruipruimte gaat of uw keuken of badkamer, vanuit mijn ervaring word overal op gelet.


Naast dat ik Gecertificeerd Bouwkundig Inspecteur ben, ben ik ook Gecertificeerd Energieprestatie Adviseur Woningen.

Onafhankelijk Advies

Open en duidelijke Communicatie

Marktconform Tarief

Energielabel voor uw woning of bedrijfspand nodig?