JBVastgoedkeuring

Vastgoedkeuring

Vastgoedkeuring

Bent u in het bezit van of wordt u binnenkort de nieuwe eigenaar naar het door u geliefde pand en wilt u een expert ernaar laten kijken dan is een bouwkundige inspectie door JBVastgoedkeuring een lochische stap. 

Een bouwkundige inspectie door ons geeft u een beter inzicht in de toekomstige kosten. Maar soms kan het ook zijn dat een woning in zodanige staat verkeerd van goed onderhoud dat een bouwkundige inspectie niet nodig lijkt, maar u naderhand toch een beter en gerust gevoel geeft.

U kunt als eigenaar, maar ook als koper een bouwkundige inspectie aanvragen.

Een bouwkundige inspectie door ons geeft ook voor woningbouwverenigingen een goed inzicht in de kosten op korte en langere termijn waardoor de woningbouwvereniging haar onderhoudsplannen kan afstemmen.

Bij de bouwkundige inspectie kijken wij naar de gehele woning zowel binnen als buiten. Hierbij wordt gekeken naar de bouwkundige staat van de woning. Wij letten onder andere op metselwerk, dak, schoorsteen, loodaansluitingen, binnenmuren, schilderwerk, elektra  maar ook het tegelwerk / kitwerk in badkamer en toilet e.d. 

Previous
Next

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

U maakt in slechts enkele eenvoudige stappen makkelijk een afspraak